2015-12-15 08:16:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Gondolkodjon el saját viselkedéséről

Napi horoszkóp december 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Fontossá válnak a barátai, az önök közötti érzelmi kapcsolatok és a támogatás, utóbbi különösen a barátnők részéről. Tartózkodjon azonban a féltékenykedéstől vagy a túlzottan kisajátító magatartástól!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Az üzleti és szakmai ügyei kerülnek fókuszba, és egy darabig reflektorfényben találhatja magát. Ösztönösen ráérez az embertársai érzelmi igényeire, és így nagyon jól szerepelhet társasági összejöveteleken vagy tárgyalásokon.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ha a szíve beszélni tudna, figyelmeztetné arra, hogy az életet élni kell. Igényli, hogy kitörjön a régi rutinok és szokások börtönéből. Ön sokkal értékesebb annál, mint amit mostanában a környezete sugall.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A környezete egyre türelmetlenebbé válik az ön haragjával, dühével, „őrültségeivel” szemben. Kevésbé vonzó vonásaival kénytelenek szembesülni, és ez nem egy kellemes vagy felüdítő folyamat, mert felszínre törnek a félig feldolgozott félelmei és az elnyomott vágyai is...

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ha az egyik fél változáson megy át, maga a párkapcsolat is változik. Muszáj felfrissítenie és új alapokra helyeznie a kommunikációs csatornákat a partnerével. Legyen becsületes, és koncentráljon a kapcsolat megújítására!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Eljött a kemény munka, a felelősség, az önként vállalt erőfeszítések ideje. Valószínűleg most szerényebben él, mint máskor, és a külső-belső megújulásra koncentrál.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Most mélyebb érzelmi életet él, ami minden kapcsolatában érezteti a hatását. Valaki fontos szerephez juthat az életében, és előhozhat önből olyan tulajdonságokat, amelyek jelenlétéről eddig nem is tudott...

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll: remek alkalom ez arra, hogy megfigyelje és kielemezze a családjához fűződő kapcsolatait, vagy elgondolkodjon a saját viselkedéséről. Vegye észre, ha a neveltetésében gyökerező idejétmúlt vagy helytelen szokások automatizmusai uralják a tetteit!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Készen áll arra, hogy szélesítse a szellemi horizontját, és próbálgassa új személyisége szárnyait... A szíve tele lesz kíváncsisággal és nyughatatlansággal.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A mostani nem alkalmas időszak arra, hogy nagytakarítást rendezzen a környezetében, hacsak fel nem ismeri, hogy az érzelmek, és nem maguk a tárgyak bírnak igazi értékkel.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Befejeződött egy régi tapasztalati ciklus az életében, hogy átadja a helyét egy újnak. Egyfajta emelkedett önközpontúságot kell megvalósítania, melyben figyel a saját megérzéseire, és nem engedi, hogy eltántorítsák attól, amiben hisz.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ami egykor lehetőség volt, az mára rabbá tette önt. Ami egykor édes volt, az mára megkeseredett. Vegye észre ezeket a változásokat, és engedje el a múltat, ne tartsa meg a „rabszolgaságát” és a keserűségét!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: